Griffe pour enfant label Sneeboer JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Griffe pour enfant de Sneeboer JardinChic
  • Griffe pour enfant label Sneeboer JardinChic

Klauw Voor Sneeboer Kind

Dit product is niet meer verkrijgbaar, wij adviseren u te zoeken naar vergelijkbare producten in dezelfde categorie : fil d'ariane.

Merk : Sneeboer

 


Beschikbare kleuren :
icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Claw voor kind in Sneeboer
Tuinieren Birch hout en roestvrij staal accessoire
Afmetingen: L hoofd 10.5 cm x 12,5 cm x H 60 cm hoofd breedte
Verkrijgbaar in Edition JardinChic door Sneeboer of aanpasbare versie op aanvraag.
Als u uw tool aanpassen voor u of een speciale gelegenheid wilt, gelieve contacteren op e-mail [email protected] de tekst om te branden (maximaal 15-20 tekens) en uw bestelnummer te geven.

De klauw voor kind van Sneeboer is een uniek instrument tuinieren. Elk hulpprogramma gemaakt door de Nederlandse workshop Sneeboer is ontworpen met speciale aandacht in een doelstelling van kwaliteit en duurzaamheid.
Sneeboer zijn vakmanschap sinds 1913 bij de vervaardiging van tuingereedschap bestendigt en produceert een breed scala aan hulpmiddelen combinatie van roestvrij staal en hout van berken.
Geborsteld en met de hand gepolijst staal geeft het hulpprogramma een hoge weerstand van oxidize en gemak van onderhoud! Inderdaad, de aarde niet voldoet aan het hulpprogramma en je hoeft niet om schoon te maken. Sterke en nobele, Birch hout trouwt met perfect met het staal van de klauw.
Verbazen door hun degelijkheid en hun kwaliteit, Tuin Sneeboer tools houden hun vorm, niet verdraaien of breken onder de kracht.
Gesmeed met de hand en perfect geslepen, dit kwaliteitsproduct kunt een goede grip in de hand, dus gebruik praktische en ergonomisch.
Dit hulpprogramma blijkt te zijn een echte gem voor fans van tuinieren, een hulpmiddel voor het leven, worden doorgegeven van generatie op generatie!
Aarzel niet om jonge mensen kennismaken met de kunst van het tuinieren met dit kwaliteitsproduct! Zij kunnen ze aan toekomstige generaties doorgeven!
U kiest uw tool: Edition JardinChic door Sneeboer of aanpasbare (op aanvraag, geef uw bestelnummer en gravure naar het adres [email protected])

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review



Mogelijke variaties Prijs
Klauw Voor Kind

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Prijs: 25,09 €