Glacière IceCube Lumineuse Extremis JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Glacière IceCube Lumineuse Extremis JardinChic
  • Glacière IceCube Lumineuse Extremis JardinChic
  • Glacière IceCube Lumineuse Extremis JardinChic
  • Glacière IceCube Lumineuse Extremis JardinChic
  • Glacière IceCube Lumineuse Extremis JardinChic
  • Glacière IceCube Lumineuse Extremis JardinChic
  • Glacière IceCube Lumineuse Extremis JardinChic
  • Glacière IceCube Lumineuse Kit Lumineux Extremis JardinChic

Koeler IceCube Licht

Merk : Extremis

1080

Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 3 à 4 semaines

-
+
icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Koeler licht-IceCube thuis ExtremisLichte Koelwagen . polyethyleen rotomoulded voor gebruik Exterieurpolyethylene wit - lichtblauw - 100% recyclebaar polyethyleen (PE) - dubbele wand isolatie, hoedanigheid omvat niet alle elementen Refrigerantsdimensions: L 150 x w 50 x H 50 cm) Gewicht: 26 Kg)-25 KG ijs als remplieMunie van een evacuatie voor het water uit het gesmolten ijs nodig: het overgebleven ijs langer duren en de drankjes zijn nog meer Fraichesbase met 4 kleine voetenLight kit geleverd, inclusief: Afmetingen van de kit: L 130cm x w 35cm x H 12cm (gewicht 2 Kg) frame voor TL (IP65) 2 blauwe lampen (36W) + 1 kabel (5 m) macht + 1 vel IP44L' licht frame kan worden gebruikt in alle landen ondertekenaars van de overeenkomst ENEC (netspanning: 220-240V, 50-60H) (z) voor alle andere landen, is het raadzaam om te kopen jezelf een frame lumineuseLa kopen stekker type E, in de landen waar dit soort stekker niet wordt gebruikt, is het nodig om jezelf een kaart. Mogelijkheid om accessorize met de Ice Cube lade en een kit wielen.Er is ook geen lichte versie op aanvraag

De Koeler IceCube licht gemaakt door Danny Venlet voor Extremis sfeer aan elke voegt avond maar bovenal vernieuwen uw drankjes!

Je hebt hier een mooi object dat zal verslag uitbrengen van de sfeer en uw nacht onder het thema van de lounge houdingzal plaatsen!
Uw gasten zich gerust perfect, omdat ze zelf dranken van hun keuze kunnen dienen.
Hoeft u niet om hen te dienen, en u zal meer voorkomen dat mensen niet in uw keuken komen en uw koelkast niet RAID.
Gemaakt in polypropyleen kunststof, het gegarandeerde IceCube goed ijs dankzij de dubbelwandige isolatie, zelfs wanneer de kamer warm is.


Zelfs wanneer u deze als een koeler gebruikt, IceCube blijkt te zijn van een ultra-deco-object voor het verlichten van uw ruimte met zijn blauwe lichten!


Recept voor een succesvol feest ingrediënten: IceCube ° ° een stopcontact ° 25 kg ijs minstens 10 m² ° ° een sensationele dranken ° DJ: grote of kleine flessen ° een gastheer en gastvrouw in uitstekende geesten ° van gasten om te feesten!


Een Ice Cube lade en een kit met wielen zijn beschikbaar als accessoire om nog meer functionaliteit aan IceCube.


Let op!


Licht frame kan worden gebruikt in alle landen ondertekenaars van de overeenkomst ENEC (netspanning: 220-240V, 50-60 Hz). Voor alle andere landen is het raadzaam om zelf een licht frame kopen en laten installeren door een elektricien.


Het frame moet worden beschermd tegen mogelijke spatten!


De voorwaarde stekker type E, in de landen waar dit soort stekker niet wordt gebruikt, is het noodzakelijk om zelf een kaart.

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review