Lamp Muggen Inaday

Lamp Muggen Inaday

Dit product is niet meer verkrijgbaar, wij adviseren u te zoeken naar vergelijkbare producten in dezelfde categorie : fil d'ariane.

Merk : Inaday-s

 


Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 2 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Lamp mug Inaday van huis Inaday van
Fotokatalytische lamp kabel

Afmetingen: W21.5 x breedte 21.5 x H31.5 cm - gewicht: 1,2 kg

Gebruik binnenshuis en buitenshuis (aandacht: onder beschutting, balkon of terras beschut tegen regen en zon - effectiever binnenshuis)

Beweeg controle (uitgerust met een gevoelig aan/uit schakelaar met drie standen: off positie / lichtgroen = off na 12 uur van de operatie / oranje = licht werk permanente)

Ventilator geïntegreerde silent high-speed aspire muggen met een imitatie van het menselijk lichaamssysteem door het produceren van warmte, CO2 en vocht

Muggen zijn gevangen in de val door de openingen en sterven van uitdroging

12V lichtnet (230V-12V adapter) Timer macht 5.2W voeding

UVA-UVB CCFL lamp (lange duur: 180000 uur)

Blauwe kleur

De lamp mug Inaday van van bij Inaday van is een mug val ontwerp en innovatieve.
Dit ingenieuze apparaat komt imiteren menselijke ademhaling om te trekken en muggen vangen. Deze mug val produceert warmte, CO2 en vocht. De ventilator aspire vervolgens aangetrokken door muggen en vangt totdat zij sterven van uitdroging. De lamp van Inaday wordt uw beste bondgenoot tegen ongedierte. Deco-object volwaardige, Inaday van in binnenlandse zaken spaces gebruikt om te jagen van de muggen. Het kan gebruikt worden buiten maar onder beschutting (weg van de zon en regen, op een balkon of terras bedekt).

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review