Photophore Hurricane à Poser Bougie Eva Solo JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Kaars orkaan te vragen kaars Eva Solo JardinChic
  • Kaars orkaan graag Eva Solo JardinChic
  • Kaars orkaan te vragen afgekapt Eva Solo JardinChic

Theelichten Orkaan Te Vragen

Dit product is niet meer verkrijgbaar, wij adviseren u te zoeken naar vergelijkbare producten in dezelfde categorie : fil d'ariane.

Merk : Eva Solo

 


Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 2 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Theelichten orkaan te vragen op Eva Solo
Theelichten in glas en roestvast staal
Kaars niet inbegrepen
Afmetingen: O10cm x H17cm

De Theelichten orkaan te vragen van Eva Solo is een functioneel en ontwerp theelichten, dat zal een decoratie perfect touch aan de buitenkant.
Huwelijk van glas en roestvast staal, deze theelichten op een tuin, een terras, een balkon of een patio-tabel, creëren een warme en ingetogen sfeer tijdens uw avonden in de open lucht.
Innovatieve en moderne van de herinterpretatie van de buitenkant lamp Classic, brengt deze theelichten een zeer speciale ruimte sfeer terwijl het verfraaien met elegantie.
Niet alleen fraai maar ook zeer praktisch, de theelichten orkaan bestaat uit een basis die de wax van de kaars verzamelt en die ging met pensioen in het knipperen van een oog siliconen schoon te maken! Afwerking wax stroomt op de tabel en het neemt om het mes! Als u wilt verwijderen de wax uit de base, gewoon Vouw het zodat de wax uit komt.
Het gat in de bovenkant van de theelichten kunt een levering van voldoende zuurstof, zodat de kaars wordt geconsumeerd in een homogene en harde manier langer. Strepen worden toegevoegd aan de basis om te zorgen voor ventilatie en verminderen van de vorming van roet en rook.

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review