Fauteuil Bas avec Accoudoirs Diuna Oasiq Jardinchic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Fauteuil Bas avec Accoudoirs Diuna et Repose-Pieds Diuna Oasiq Jardinchic
  • Fauteuils Bas avec Accoudoirs Diuna Oasiq Jardinchic
  • Fauteuil Bas avec Accoudoirs Diuna Oasiq Jardinchic

Fauteuil Met Armleuningen Diuna Bodem

Dit product is niet meer verkrijgbaar, wij adviseren u te zoeken naar vergelijkbare producten in dezelfde categorie : fil d'ariane.

Merk : Oasiq

 


Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 3 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Stoel naar beneden met armleuningen Diuna op Oasiq

Tuin stoel ontworpen voor buiten

Geblancheerd teak structuur

Geassembleerd met de hand - stapelbare stoel stoel

Afmetingen: L62cm x diepte 71cm x H73cm (H plaats 42, 6cm)

Ook beschikbaar in het dezelfde collectie Dining stoel en stoel van maaltijden

Een aanvulling met de Kussen van Assisi voor lage fauteuil met armleuningen Diuna en de Pad-bestand voor lage fauteuil met armleuningen Diuna verkocht accessoires

Lage fauteuil met armleuningen Diuna huis Oasiq is een iconische stuk van het Amerikaanse merk buiten collectie ontworpen door Hans Daalder. Combinatie van elegantie en robuustheid van teak, is Diuna collectie het resultaat van een sublieme vakmanschap. Elk stuk is een uniek design, gestoofd en met de hand geassembleerd. Parboiling van teak stelt in staat om een goede fit vergadering en stabiliteit van meubilair onder geen enkele voorwaarde weer te bereiken. De strakke lijnen en organische bochten naar beneden fauteuil met armleuningen Diuna onthult de essentiële schoonheid van de teak materiaal. Teak is een dichte hout met een hoge natuurlijke olie-inhoud die extreem weerstand tegen weer zonder behandeling biedt. Na verloop van tijd is de teak materiaal patina en verandering tint te doen met zijn natuurlijke omgeving. Regelmatig schoonmaken is nog steeds aanbevolen om te voorkomen dat vuil en vlekken van settling in de poriën van het hout. Voor meer comfort verkocht de Diuna dining fauteuil is aangevuld met een zitkussen en rugleuning kussen in accessoires en in kleur trends. De lage fauteuil met armleuningen Diuna gaat vergezeld van Maaltijden Diuna stoel, de voorzitter van maaltijden Diuna, Voetensteun Diuna en stoel lang instelbare Diuna voor de bouw van een buitenruimte met finesse en elegantie.

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review