Onze services

Expert in Outdoor Design

De samenstelling en kwaliteit van onze collectie is het belangrijkste dat wij te bieden hebben, wij zijn er trots op. Zoekt u iets bijzonders bij een van onze leveranciers of weet u iets dat niet mag ontbreken in onze collectie? Wij denken graag met u mee om uw tuin, balkon of terras nog mooier te maken.

Kwaliteit uit Europa

Wij stellen onze collectie zoveel mogelijk samen uit producten van Europese fabrikanten, omdat wij geloven in de wereldklasse in ontwerp en uitvoering dichtbij huis. Wij completeren onze collectie met het beste van wat de rest van de wereld te bieden heeft.

Tevreden of ruilen

Wij gaan ervan uit dat u tevreden bent met uw aankoop bij JardinChic. Wanneer dat niet het geval is horen wij dat graag zo snel mogelijk van het contactformulier op de site of [email protected].  Na instemming van JardinChic kunt u het product terugsturen aan:

JARDINCHIC
VB CONSULTING
90, av Georges Clémenceau, Bât A1
69230 SAINT GENIS LAVAL
FRANCE

   (leveringen van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur)

De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

Wanneer het product in oorspronkelijke staat (niet gebruikt, verpakking, handleiding etc) teruggestuurd wordt, zodat het geschikt of voor wederverkoop, betaalt Jardinchic u het aankoopbedrag terug. Uiteraard kunt u in dat geval ook ruilen voor een ander artikel of een KadoCheque.

100% veilig betalen


Jardinchic maakt gebruik van een beveiligd betalingssysteem met SSL encryptie-technologie. Dat is een van de meest gebruikte en meest effectieve methoden in de wereld. Credit card gegevens worden versleuteld.

Klantenservice voor u

Wij geloven dat een goede klantenservice begint met een goede site, zodat u zoveel mogelijk zelf kunt regelen op het moment dat het u uitkomt.: veelgestelde vragen. Bij klachten, garantie en retourzendingen zult u in elk geval contact met de klantenservice hebben.

 

Wanneer u hulp nodig heeft, staan wij voor u klaar. U kunt ons bereiken via [email protected] of het contactformulier op de site.