Céramique Poire Cores da Terra Collection JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Céramique Poire Cores da Terra Collection JardinChic

Keramische PEAR

Dit product is niet meer verkrijgbaar, wij adviseren u te zoeken naar vergelijkbare producten in dezelfde categorie : fil d'ariane.

 


Beschikbare kleuren :
vert
icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Keramische PEAR op Cores Da Terra

Hedendaagse keramische sculptuur

Groene peer keramiek

Gemaakt in Bahia door een Braziliaanse kunstenaar
Keramische PEAR is een unieke creatie en een kwetsbaar product die schokken niet ondersteunt. De aard van het keramische materiaal tolereert geen blootstelling aan negatieve temperaturen, PEAR keramiek kan buiten worden geïnstalleerd, maar moet worden huis vóór de winter bevriezen. Keramiek hand geschilderd is, is het raadzaam om toe te passen van een doorschijnende bescherming spray regelmatig voorkomen corrosie van de verf (spuiten niet meegeleverd, is in elke bouwmarkt)

Bestaat in 3 afmetingen:

-Keramische PEAR Extra: diam 36cm x H 38 cm - gewicht: 8kg

-Keramische PEAR beeldhouwkunst: diameter 57cm x H 65 cm - gewicht: 35kg

-Keramische PEAR reus: diameter 85cm x H95cm-gewicht: 150 kg

De Keramische PEAR Cores da Terra ontstond door een Braziliaans door de naam van Selma Abdon Calheiraartiest. Dit laatste studeerde keramiek en schilderij beheren de dat Studio gefinancierd da Terra.  Dankzij deze studio biedt het meer dan 100 banen naar de oorsprong van de benadeelde of bescheiden van de armste regio's van de Brazilië.


Alle van de keramiek van het merk zijn gemaakt en met de hand geschilderd voor een echte resultaat! Deze XXL-peer zal uw unieke manier buiten sublimeren en zal het maken van uw tuin een paradijselijke plek.


In de winter brengt het originaliteit en elegantie aan uw huis. Ook het aanbieden van een keramische Apple gevormd, met Cores da Terra, zet uw tuin in een tuin van Eden!


Let op:


De keramische peer is een kwetsbaar product die schokken niet ondersteunt. De aard van het keramische materiaal tolereert geen blootstelling aan negatieve temperaturen, keramiek kan buiten worden geïnstalleerd, maar moet worden huis vóór de winter bevriezen. Keramiek hand geschilderd is, is het raadzaam om toe te passen van een doorschijnende bescherming spray regelmatig voorkomen corrosie van de verf (spuiten niet meegeleverd, is in elke bouwmarkt)

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review



Mogelijke variaties Prijs Aantal
vert
Keramische PEAR Groene Super Extra Diam 36 X H 38 Cm

Beschikbaarheid: 6 weken

Prijs: 320 €
- +

vert
Keramische PEAR Green Sculptuur Diam 57 X H 65 Cm

Beschikbaarheid: 6 weken

Prijs: 759 €
- +

vert
Keramische PEAR Groene Reus Diam. 85 X H 95 Cm

Beschikbaarheid: 6 weken

Prijs: 3986 €
- +