Pergola Oasis Roda JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Pergola Oasis Roda JardinChic
  • Pergola Oasis Roda JardinChic
  • Pergola Oasis Roda JardinChic

Pergola Oasis

Dit product is niet meer verkrijgbaar, wij adviseren u te zoeken naar vergelijkbare producten in dezelfde categorie : fil d'ariane.

Merk : Roda

 


Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 5 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen
Pergola oase in Roda

Gebruik buitenshuis

Extreme temperaturen, UV- en weerbestendig

-Teak structureren (dankzij de vette SAP stroomt binnen de teak, het kan niet niet vervormen wanneer verlaten in de open lucht) en geschilderd met een verf stalen poeder

-Maximum en witte stof gordijnen polyester bedekt met PVC (de micro-voedergewassen garandeert een perfecte zonwering houden zicht door de weefsels. de stof is brandvertragend en anti-schimmel)

-Platform, 4 paar gordijnen en 5 stoelzittingen opgenomen

-Afmetingen: L303cm x l303cm x H245cm

-Gewicht: 348 kg

-Eenvoudig onderhoud: gebruik een zachte doek en water

De Pergola oase in Roda was ontworpen door ontwerper Rodolfo Dordoni. Deze pergola te kijken van licht en design zal uw dromen te verwezenlijken. Die heeft nooit gedroomd van ontspannen in comfortabel geïnstalleerd in de wildernis? Deze pergola kunt u genieten van een romantisch diner, een nacht onder de sterren, of gewoon voor een ontspannen middag; binnen een ruimte gevuld met magie. De lange witte gordijnen brengt een extra vleugje magie naar zijn momenten van plezier. Teak ontwerp geven dit meubilair een hoge weerstand aan extreme temperaturen, UV en weer. Wacht niet langer, de Pergola oase zorgt voor een heerlijke sfeer uw momenten van ontspanning terwijl het verfraaien van uw ruimte.

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review