Pergola Pavilion Varaschin Jardinchic (2 panneaux verticaux non inclus)

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Pergola Pavilion Varaschin Jardinchic (2 panneaux verticaux non inclus)
  • Pergola Pavilion Varaschin Jardinchic (Panneau vertical non inclus)
  • Pergola Pavilion Varaschin Jardinchic (Panneau vertical non inclus)
  • Pergola Pavilion Varaschin Jardinchic
  • Pergola Pavilion Varaschin Jardinchic (Panneau vertical non inclus)
  • Dimensions Pergola Pavilion Varaschin Jardinchic

Pergola Paviljoen

Merk : Varaschin

10164

Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 4 à 5 semaines

-
+
icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Pergola paviljoen op voedingnieuwighedenPergola is ontworpen voor buitengebruikStructuur van de aluminium gelakte afwerking RAL 9010Uitgerust met 2 panelen kant zonneklep, een parketvloer en een handleiding openen en sluiten van dakbedekkingWeerstand tegen UV-stralen en regen - regelmatig onderhoud aanbevolen (water en neutrale zeep - doen niet gebruik agressieve producten)Product dat geschikt is voor installatie in de buurt van het zwembad (chloor) en het mariene milieuAfmetingen: L328cm x w 301cm x H241cm-gewicht: 403 KGHet is aanbevolen om het installeren van de Pergola-paviljoen op niveau ground - verkocht in kit (accessoires opgenomen montage)4 verticale gordijnen ingesteld wordt apart verkocht (beschikbaar in wit)

De Pergola paviljoen op de voedingnieuwigheden wordt geïdentificeerd door zijn chique en gestroomlijnde verschijning. Prieel ontworpen door merk zoekcentrum, paviljoen is ideaal voor ontbijt of diner rustig buiten. Deze pergola bestaat uit een dragende structuur in aluminium lakafwerking RAL 9010, parketvloer en een handmatige dak met een systeem van openen en sluiten. Paviljoen omvat ook 2 zijpanelen te beschermen tegen de zon en het uitzicht. Een set van 4 vloeistof kant gordijnen is beschikbaar als een accessoire.


Pergola met de royale afmetingen, paviljoen biedt een intieme ruimte voor momenten van ontspanning in openlucht. Haar materialen bieden een hoogwaardige UV- en regen. Het kan ook worden geïnstalleerd in het mariene milieu en aan het zwembad.


De Pergola-paviljoen brengt een vleugje moderniteit en droom bij een buitenruimte.

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review