Chaise de Repas Skagen Oasiq Jardinchic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Chaise de Repas Skagen Oasiq Jardinchic
  • Chaise de Repas Skagen Oasiq Jardinchic
  • Chaise de Repas Skagen Oasiq Jardinchic
  • Collection Skagen Oasiq Jardinchic
  • Collection Skagen Oasiq Jardinchic
  • Collection Skagen Oasiq Jardinchic

Skagen Maaltijden Stoel

Merk : Oasiq

695

Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 3 weken

-
+
icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Skagen maaltijd stoel in Oasiq
Maaltijd stoel in teak en antraciet olefine touw ontworpen voor buiten

Stapelbare stoel door twee stukken maximale

Afmetingen: L61cm x l55cm x H86cm (zetel H 46 cm)

Gewicht: 10.50 kg

Ook beschikbaar in dezelfde collectie in stoel van maaltijden Inhoudsopgave maaltijd, uitbreidbaar eettafel, Lounge Chair , voetsteun

Versier met het kussen van Assisi voor stoel en maaltijd stoel Skagen accessoires verkocht (weerbestendig, kan niet blijven buiten)

De Voorzitter van de maaltijd Skagen op Oasiq haalt haar inspiratie uit de klassiekers van Scandinavisch design en combineert elegante teak structuur in antraciet synthetische touw op zijn basis evenals op de record. Pure en biologische stoel lijnen zijn functioneel en eenvoudig aan uw binnen- of buiten faciliteiten best. Teak is een dichte hout met een hoge natuurlijke olie-inhoud waardoor extreme weerstand tegen weer zonder behandeling. Over tijd, de teak materiële patina en wijzigingen tint te doen met zijn natuurlijke omgeving. Regelmatige reiniging wordt aangeraden om te voorkomen dat vuil en vlekken van zich vestigen in de poriën van het hout. Voor comfort, de Voorzitter van de Skagen maaltijd wordt toegevoegd aan een zitkussen verkocht in accessoires en verkrijgbaar in de kleuren trends (weerbestendig, kan niet blijven buiten). De Skagen stoel gaat om het begeleiden van de stoel van maaltijd Skagen voor een ruimte van buiten maaltijden rond de tabel Skagen met finesse en elegantie. Dit laatste is ook beschikbaar in extensible versie.

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review