Tabel Van Buitenkant - Herbes Folles

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

Tabel Van Buitenkant - Herbes Folles

Dit product is niet meer verkrijgbaar, wij adviseren u te zoeken naar vergelijkbare producten in dezelfde categorie : fil d'ariane.

 


Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 3 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Array van buiten op composietmateriaal uit een natuurlijke van de Pyreneeën verpletterd - steen deze stenen steun is gemaakt naar het beeld van een echte doek, 130 cm x 80 cm - elk schilderij is een uniek stuk geschilderd met natuurlijke pigmenten en stikstofoxiden die resistent zijn tegen UV, verschillen in temperatuur en weer. Tabel door Johanne Cinier kunstenaar. Wordt geleverd met een certificaat van echtheid ondertekend door de kunstenaar.

Tegenwoordig lijkt een rage voor een kunst van het leven buitenshuis. De tuin, het terras, patio en balkon worden beschouwd als een echte "living room" en steeds voldoen aan de criteria van esthetiek en design. Het is in deze geest dat Johanne Cinier kunstenaar schilderijen ontworpen voor buiten creëert.

Tabel buiten op van een verpletterd Pyreneeën natuurlijke steen composiet materiaal - deze stenen steun is gemaakt naar het beeld van een echte doek, 130 x 80 cm - elk schilderij is een uniek stuk geschilderd met natuurlijke pigmenten en stikstofoxiden die resistent zijn tegen UV, verschillen in temperatuur en weer. 3 roestvast stalen bevestigingsmiddelen zijn rechtstreeks geïntegreerd in de steen teneinde de hangt van de tabel. Wordt geleverd met de crochés.

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review