Tapis Alice 180 x 260cm Pappelina JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Tapijt Alice 180 x 260cm Pappelina JardinChic
  • Alice 180 x 260cm Pappelina sfeer JardinChic tapijt

Tapijt Van Alice

Dit product is niet meer verkrijgbaar, wij adviseren u te zoeken naar vergelijkbare producten in dezelfde categorie : fil d'ariane.

Merk : Pappelina

 


Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 4 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Pappelina tapijten Alice op
Outdoor vloerbedekking gemaakt van PVC en polyester vlechten
Niet-toxisch materiaal, weerbestendig, gemakkelijk te handhaven (wasbaar met de hand of machine bij 30 °) en behandelde brand
Tapijten vervaardigd op machines weefgetouw in Zweden
Zwarte vlechten
Afmetingen: L260cm x breedte 180cm (mogelijkheid van 3% van het verschil in grootte als gevolg van redenen van productie)

Het Tapijt Alice uit Pappelina maakt deel uit van de collectie van hoge kwaliteit Scandinavische merk buiten vloerbedekking . Deze innovatieve tapijt gemaakt van PVC combineren gemak van onderhoud en ontwerp trend. De Zweedse merk gebruikt traditionele productietechnieken doordat deze tapijten op weven machines en modernisering van hen met behulp van PVC als materiaal. Alice inspireert zuiverheid en zoetheid met haar kleuren en zijn afzonderlijke lijnen. Ultra-deco mat verplaatst ook buitenshuis zo binnenshuis, op een terrasje, aan de rand van een zwembad in een salon. Resistente en zeer eenvoudig te handhaven (afwasbaar door hand- en machine tot 30 °), Alice tapijt kan blijven buiten zonder angst.

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review