Serfouette de Jardin de Sneeboer Détouré JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Sneeboer Zoom JardinChic tuin beoefenaar
  • Détail tête Serfouette de Jardin à main Sneeboer Jardinchic
  • Serfouette de Jardin à main Sneeboer Jardinchic

Tuin Beoefenaar

Merk : Sneeboer

Prijs vanaf

52 €


Beschikbare kleuren :
icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Tuin frees van Sneeboer

Tuinieren in roestvrij staal en kersen hout accessoire

Handgereedschap voor graven en wieden
Afmetingen: Lengte van hoofd 8,5 x 8,5 cm hoofd breedte

Totale lengte 34cm - gewicht: 0,30 kg

De beoefenaar van Sneeboer tuin is een uniek instrument voor tuinieren. Elk hulpprogramma gemaakt door Sneeboer Nederlandse workshop is ontworpen met speciale aandacht in een doelstelling van kwaliteit en duurzaamheid. Dit handgereedschap kunt u werk die in een nauwkeuriger wijze, de stapel van het land kan worden gebruikt voor het breken compact of stenige bodem evenals zonsopgang van stenen en kleine kasseien. De vork is heel veelzijdig, mark te bebouwen van de grond, kleine boorgaten die in kleine gebieden tussen planten werken.
Sneeboer bestendigt zijn vakmanschap sinds 1913 bij de vervaardiging van tuingereedschap en produceert een breed scala aan hulpmiddelen voor het combineren van roestvrij staal en hout kwaliteit.
Staal geborsteld en gepolijst met de hand geeft de tool een hoge weerstand van oxidize en gemak van onderhoud! Inderdaad, de aarde zich niet houdt aan het hulpmiddel en u hoeft niet te schoon te maken. Sterke en noble, kersenhout huwt perfect met het staal van de frees.
Het verbazen door hun degelijkheid en hun kwaliteit, Tuin Sneeboer gereedschappen houden hun vorm, niet verdraaien of breken onder de kracht.
Gesmeed met de hand en perfect geslepen, staat dit kwaliteitsproduct een goede grip in de hand, van die praktische en ergonomische gebruiken.
Deze tool blijkt te zijn een echte gem voor fans van tuinieren, een hulpmiddel voor het leven, van generatie op generatie worden doorgegeven!

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen reviewMogelijke variaties Prijs Aantal
Tuin Frees

Beschikbaarheid: op voorraad. Leverbaar binnen 5 dagen.

Prijs: 52 €
- +