Griffe pour enfant Sneeboer JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Tuin voor kind Sneeboer JardinChic klauw
  • Klauw voor kind JardinChic Sneeboer
  • Klauw voor Sneeboer JardinChic kind
  • Griffe pour enfant de Sneeboer JardinChic

Klauw Voor Kind

Merk : Sneeboer

25.09

Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 2 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen
icone video Video

Claw voor kind in Sneeboer
Tuinieren hout van de berk en RVS accessoire
Afmetingen: Lengte van 75cm x breedte van 12, 5cm hoofd ingang

Totaal 86cm lengte

3 tanden - tand 4cm lengte - ruimte tussen elke tand 3cm - gewicht: 0,35 kg

Praktische en lichtgewicht hulpmiddel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

De klauw voor kind van Sneeboer is een uniek instrument voor tuinieren. Elk hulpprogramma gemaakt door Sneeboer Nederlandse workshop is ontworpen met speciale aandacht in een doelstelling van kwaliteit en duurzaamheid.
Sneeboer bestendigt zijn vakmanschap sinds 1913 bij de vervaardiging van tuingereedschap en produceert een breed scala aan hulpmiddelen voor het combineren van roestvrij staal en hout van de berk.
Staal geborsteld en gepolijst met de hand geeft de tool een hoge weerstand van oxidize en gemak van onderhoud! Inderdaad, de aarde zich niet houdt aan het hulpmiddel en u hoeft niet te schoon te maken. Sterke en noble, Birch perfect getrouwd met het staal van de klauw.
Het verbazen door hun degelijkheid en hun kwaliteit, Tuin Sneeboer gereedschappen houden hun vorm, niet verdraaien of breken onder de kracht.
Gesmeed met de hand en perfect geslepen, staat dit kwaliteitsproduct een goede grip in de hand, van die praktische en ergonomische gebruiken.
Deze tool blijkt te zijn een echte gem voor fans van tuinieren, een hulpmiddel voor het leven, van generatie op generatie worden doorgegeven!
Aarzel niet om jongeren kennismaken met de kunst van het tuinieren met dit kwaliteitsproduct! Ze kunnen ze aan toekomstige generaties doorgeven! Deze klauw is ontworpen voor kinderen ouder dan 6 jaar die het virus van tuinieren hebben gevangen!

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review