Pelle à Pied pour enfant Sneeboer Face JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Schop voeten voor gezicht Sneeboer JardinChic kind
  • Voeten voor kind Sneeboer JardinChic graafmachine
  • Voeten JardinChic Sneeboer schop
  • Schop-footed Sneeboer JardinChic
  • Voeten voor kind Label JardinChic graafmachine

Schop Lopen Voor Kind

Merk : Sneeboer

35.56

Voorraad status: Op voorraad

Levering binnen : 4 tot 5 dagen

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen
icone video Video

Shovel lopen voor kind van Sneeboer
Tuinieren hout van de berk en RVS accessoire
Afmetingen: Lengte van hoofd 18 x 14 cm breed

Lengte handvat: 75cm

Lengte total 92cm - gewicht 0,50 kg

Praktische en lichtgewicht hulpmiddel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

De schop lopen voor kind van Sneeboer is een uniek instrument voor tuinieren. Elk hulpprogramma gemaakt door Sneeboer Nederlandse workshop is ontworpen met speciale aandacht in een doelstelling van kwaliteit en duurzaamheid.
Sneeboer bestendigt zijn vakmanschap sinds 1913 bij de vervaardiging van tuingereedschap en produceert een breed scala aan hulpmiddelen voor het combineren van roestvrij staal en hout kwaliteit.
Staal geborsteld en gepolijst met de hand geeft de tool een hoge weerstand van oxidize en gemak van onderhoud! Inderdaad, de aarde zich niet houdt aan het hulpmiddel en u hoeft niet te schoon te maken. Sterke en noble, Birch getrouwd tot in de perfectie met de schop aan de voet van staal.
Het verbazen door hun degelijkheid en hun kwaliteit, Tuin Sneeboer gereedschappen houden hun vorm, niet verdraaien of breken onder de kracht.
Gesmeed met de hand en perfect geslepen, staat dit kwaliteitsproduct een goede grip in de hand, van die praktische en ergonomische gebruiken.
Deze tool blijkt te zijn een echte gem voor fans van tuinieren, een hulpmiddel voor het leven, van generatie op generatie worden doorgegeven!
Aarzel niet om jongeren kennismaken met de kunst van het tuinieren met dit kwaliteitsproduct! Ze kunnen ze aan toekomstige generaties doorgeven! Deze voet-schop is ontworpen voor kinderen ouder dan 6 jaar die het virus van tuinieren hebben gevangen!

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review