Fourche pour enfant Sneeboer JardinChic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Fourche pour enfant Sneeboer JardinChic
  • Fourche pour enfant Sneeboer avec Pelle Bêche pour enfant Sneeboer Jardinchic
  • Outils pour enfant Sneeboer Jardinchic
  • Fourche pour enfant Sneeboer JardinChic

Vork Voor Kind

Merk : Sneeboer

44.09

Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 2 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen
icone video Video

4 tanden voor kind vork op Sneeboer
Tuinieren hout van de berk en RVS accessoire
Afmetingen: Lengte van hoofd breedte van hoofd 7,5 x 10 cm

Lengte van de steel 60cm

Totaal 68cm lengte

4 tanden - 0,50 kg gewicht

Praktische en lichtgewicht hulpmiddel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

De vork met 4 tanden voor kind van Sneeboer is een uniek instrument voor tuinieren. Elk hulpprogramma gemaakt door Sneeboer Nederlandse workshop is ontworpen met speciale aandacht in een doelstelling van kwaliteit en duurzaamheid.
Sneeboer bestendigt zijn vakmanschap sinds 1913 bij de vervaardiging van tuingereedschap en produceert een breed scala aan hulpmiddelen voor het combineren van roestvrij staal en hout kwaliteit.
Staal geborsteld en gepolijst met de hand geeft de tool een hoge weerstand van oxidize en gemak van onderhoud! Inderdaad, de aarde zich niet houdt aan het hulpmiddel en u hoeft niet te schoon te maken. Robuust en nobele, berken hout huwt perfect met het staal van de vork.
Het verbazen door hun degelijkheid en hun kwaliteit, Tuin Sneeboer gereedschappen houden hun vorm, niet verdraaien of breken onder de kracht.
Gesmeed met de hand en perfect geslepen, staat dit kwaliteitsproduct een goede grip in de hand, van die praktische en ergonomische gebruiken.
Deze tool blijkt te zijn een echte gem voor fans van tuinieren, een hulpmiddel voor het leven, van generatie op generatie worden doorgegeven!
Aarzel niet om jongeren kennismaken met de kunst van het tuinieren met dit kwaliteitsproduct! Ze kunnen ze aan toekomstige generaties doorgeven! Kinderen kunnen vanaf 6 jaar bekwaam om u te helpen in de tuin met hun eigen gereedschap!

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review