Pelle Bêche pour enfant Sneeboer Jardinchic

Klik op de afbeelding voor de volledige foto te bekijken

 

  • Pelle Bêche pour enfant Sneeboer Jardinchic
  • Pelle Bêche pour enfant Sneeboer Jardinchic
  • Pelle Bêche pour enfant Sneeboer avec Fourche pour enfant Sneeboer Jardinchic
  • Outils pour enfant Sneeboer Jardinchic

Spade Schop Voor Kind

Merk : Sneeboer

44.09

Voorraad status: Op bestelling

Levering binnen : 2 weken

icone videoKenmerken
icone videoBeschrijving
icone videoOpmerkingen

Shovel spade voor kind Sneeboer

Tuinieren voor jong geitje in roestvrij staal en ash hout accessoire

Afmetingen: Lengte van greep 60 cm x 12,5 cm x breedte van 11.5 cm hoofd hoofd lengte

Totale lengte van het hulpprogramma 74cm - gewicht: 0.51 Kg

Laat kinderen ouder dan 6 jaar van graven gemakkelijk dankzij het compacte formaat en licht

De schop spade voor kind aan huis Sneeboer is een uniek instrument voor tuinieren. Elk hulpprogramma gemaakt door Nederlandse workshop is ontworpen met speciale aandacht in een doelpunt van kwaliteit en duurzaamheid Sneeboer.
Sneeboer bestendigt zijn vakmanschap sinds 1913 bij de vervaardiging van tuingereedschap en realiseert een breed scala aan hulpmiddelen voor het combineren van roestvrij staal en hout kwaliteit.
Staal geborsteld en gepolijst met de hand geeft het instrument een hoge weerstand tegen oxideren en gemak van onderhoud. Inderdaad, de aarde niet voldoet aan het gereedschap en vermijdt u moetend het schoon te maken. Sterke en noble, ash hout huwt perfect met het staal van de vork.
Verbazen door hun kracht en hun kwaliteit, Tuin Sneeboer gereedschappen houden hun vorm, niet buigen of breek niet onder de kracht.
Gesmeed met de hand en perfect geslepen, dit kwaliteitsproduct maakt een goede grip, waar het gebruik van praktische en ergonomische.
Dit hulpprogramma ontpopt zich tot een echte gem voor liefhebbers van tuinieren , een tool voor het leven, van generatie op generatie worden doorgegeven!
Voel je vrij om de kinderen kennismaken met de kunst van het tuinieren met dit kwaliteitsproduct! Ze kunnen ze aan toekomstige generaties doorgeven! Kinderen ouder dan 6 jaar zal kunnen om u te helpen in de tuin met hun eigen gereedschap! Met het compacte formaat en lichtgewicht schop, kunnen kinderen gemakkelijk graven!

Schrijf de eerste review van dit product

3 Sterren, gebaseerd op 1 notties.
Schrijf uw eigen review